آیا در دادگاه برای نشان دادن این که من خانه ای برای خانومم تهیه دارم نیاز به قولنامه اجاره من و پدرم هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #92513557

سلام
طبقه بالای خانه پدرم دو واحد مجزا به متراژ شصت متر می باشد یکی از واحد ها ده سال است که منزل مشترک من و خانومم است حال ماه دیگه دادگاه عدم تمکین من و خانومم می باشد که دو ماهه خونه را ترک کرده من و پدرم به واسطه پدر و فرزندی هیچ اجاره نامه ای بینمون تو این سالها نبوده و پدرم میگه تا وقتی که دوست داشتید می تونید اینجا بمانید آیا در دادگاه برای نشان دادن این که من خانه ای برای خانومم تهیه دارم نیاز به قولنامه اجاره من و پدرم هست با توجه به این که در تمام این ده سال من اونجا ساکن بوده و هستم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به اینکه در دعاوی حقوقی حسب اسناد و مدارک حکم صادر میشود بهتر است اجاره نامه مکتوب و با امضای دو شاهد تهیه و به دادگاه ارائه شود.در صورت عدم امکان تهیه اجاره نامه میتوانید تقاضای استماع شهادت شهود یا معاینه محل توسط مقام قضایی را طرح کنید