پیگیری توهین و فحاشی از طریق تلگرام چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۹۲ #92428

سلام.بنده در یک کانال طلگرامی عضو شدم و یک خریدی انجام دادم که بعد از خرید متوجه شدم من یک نمونه از این را دارم و بعد به ادمین کانال طلگرامی پیام دادم که این فایل فقط لوگو و بعضی از کلمات حذف شده و ایشون طرز برخورد خوبی با بنده نداشتن و بنده بدون هیچ توهینی با ایشون بحث میکردم که ایشون بنده رو بلاک کردند و من با شماره دیگری به ایشون پیام دادم ولی ایندفعه تند حرف زدم ولی توهین یا فحشی ندادم ولی ایشون به بنده توهین کردند و بلاک کردند و بنده با شماره های متداول به ایشون فحاشی کردم و ایشون نیز به بنده فحاشی کردند و بلاک میکردن و من پشیمان شدم که ایشون میتوانند از بنده شکایت کنند و پیگیری بشود؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به جرم فحاشی میتوانید علیه یکدیگر شکایت کیفری کنید ولی پیامک های فضای مجازی اگر موجود باشند به عنوان اماره محسوب خواهند شد و به علم قاضی کمک میکند.