فحاشی وهتک حرمت در اذهان عمومی چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۷ #92381

سلام در روز عاشوارااقایی بهم حمله کرد وروسریم را جلوی مردم بیرون کشیدمیخواست پسر برادرم که دست من ونامادریش امانت بود بدزدچقد بهم فحش وناسازا وبدحرفی زده الان شکایت این اقاکردم پدر زن سابق برادرم دواقا ویک خانم اجیر کرده که ابرو ریزی کند که با وساطت مردم جدامون کردن حالا نفردوم که فردی معتاد بود که دران روز حال طبیعی نداشته از پشت سر به پدرم حمله کرده وپیراهنش راپاره کرده وفحش ناموسی به ایشان داده حالا طرف مقابل رفته شکایت کرده که کتف ودندانش پدرمن شکسته که هیچگونه شکستگی نداره دندانشم براساس مواد مخدر شکسته در پزشک قانونی هم پارتی داره.الان من به عنوان شاهدمیتونم زن برادرم میتونم به دادگاه معرفی کنم پدر زن سابق برادرم به دروغ که پدر من به درخترش فحاشی کرده رفته شکایت کرده حالا پدرمن چکار میتونه بکنه لطفا سریع جواب

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید به عنوان شاهد ایشان را معرفی کنید لذا مستحضر باشید که پزشکی قانونی پارتی بازی نخواهد کرد و در صورتیکه دندانهای ایشان بر اساس مواد مخدر از بین رفته باشد مشخص میباشد.