چگونه ثابت کنم که دلال با پسر فروشنده تبانی و کلاهبرداری نموده اند و خانم فروشنده را واسطه ای صوری قرار داده اند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۹ #92328770

۱۰ ماه پیش اقدام به خرید اپارتمان در حال ساخت نمودم که معامله فضولی با حضور پسر فروشنده که پس از آن مالک مبایعه نامه را با امضا و اثر انگشت اجازه نموده اند. ثمن معامله را بصورت مبلغ مورد معامله و نه بصورت از قرار هر متر مربع ( کلیدی ) طی ۳ فقره چک در وجه و بنام فروشنده پاس کردم. تمام خیارات افحش ولو فاحش سلب شده است. در قسمت توضیحات واریزی واحد اپارتمان به حروف دویست و سی میلیون تومان قید شده است پس از ۱۰ ماه وکالت انتقال به من دادند که طی آن با استعلام شرکت عمران واریزی ۲۳۰ میلیون ریال می باشد و مبلغ ۲۶۰ میلیون بدهی دارد در جواب و دادخواست ایفای تعهد و پرداخت الباقی بدهی به شرکت درج سهوی ۲۳۰ میلیون تومان به جای ۲۳۰ میلیون ریال از طرف مشاور املاک و فروشنده مطرح شده است در ضمن آدرس و تلفن فروشنده در مبایعه نامه ذکر نشده است ولی در وکالتنامه آدرسی غیر از محل سکونت فروشنده درج شده است درحالی که محل سکونت ایشان با پسرشان در نزدیکی دفتر املاک بوده و می باشد. مشاور املاک بعنوان قسمی از انواع سه گانه تجارت (دلال) با پسر فروشنده ۲ روز قبل از تنظیم مبایعه نامه ملک را از فروشنده اصلی ۲۰۰ میلیون تومان با ذکر شفاهی بدهی بالا خریده اند که فروشنده قبلی را نیز جزو خواندگان قرار داده ام بدلیل اینکه قرارداد شرکت عمران بنام ایشان است و با حضور ایشان انتقال می یابد و حاضر به شهادت این موضوع ( نحوه و اوصاف فروش ) در دادگاه میباشد. و در طی ۲ روز ۱۳۰میلیون تومان گرانتر (۳۳۰میلیون تومان) بدون تصرفات منجر به افزایش قیمت ملک به من فروخته اند با ذکر شفاهی واریزی بالا و انتخاب بالاترین واحد مجتمع بسبب واریزی بالا و داشتن بدهی حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان. حال پس از ۱۰ ماه بلوک پبشرفت فیزیکی و رشد داشته و مایل به فسخ نمیباشم زیرا با فروش طلا و ماشین خود مبلغی از بدهی را واریز و بقیه را در طی ۶ فقره چک با احتساب دیرکرد ۱۵ میلیون تومان و با خرید وام ۱۸ درصد انجام داده ام که از شروط شرکت عمران قرار شد هرکس بدهی را تا تاریخ معینی واریز و تقسیط نماید شامل ۷۰ میلیون تومان تخفیف گردد و در غیر آن علاوه بر برداشته شدن تخفیف جریمه بالایی شامل واحدهای تعیین تکلیف نشده می شد. درضمن چک ۲۰۰میلیون تومان توسط شخص دلال در بانک برداشت شده است و ۲ فقره دیگر توسط پسر فروشنده یک شاهد با خود داشتم که امضا هم نموده است. شکایت تحصیل مال نامشروع با قرار منع تعقیب مختومه شد با این توضیح که خواهان ادعا دارد خوانده مبلغ ۲۰۷ میلیون تومان به حساب شرکت عمران واریز نکرده است و رکن مادی جرم محقق نمی باشد. تقاضای الزام به ایفای تعهد داده ام و انتقال سند (سند واحد مذکور بصورت قرارداد ۴ برگی در شرکت عمران می باشد) چگونه ثابت کنم که دلال با پسر فروشنده تبانی و کلاهبرداری نموده اند و خانم فروشنده را واسطه ای صوری بر تقلب و واسطه قرار داده اند جهت عملی کردن فریب و کلاهبرداری؟ یا انها را مجبور به پرداخت الباقی تعهدشان نمایم؟ یا حداقل ۱۳۰ میلیون زیادتر را از انها پس بگیرم؟ درضمن در دفتر املاک باران مبایعه نامه تنظیم شده است ولی مهر املاک ماهان درج شده است که پسر دیگر فروشنده در آن کار میکند.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اثبات رابطه و تبانی بمنظور اغفال و طعمه قراردادن قربانی ، ادله اثبات وجود دارد مثلا تبادل پیامک با یکدیگر ، گفتگو در حضور اشخاص و .... لذا شما باید در دادگاه با اعلام نکات درصدد اثبات این موضوع و رابطه فیمابین هن دو در خصوص موضوع جرم باشید.