حکم زن ناشزه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۹۷۳ #92325018

سلام
همسرم به مدت دو ماه منزل شوهرش را ترک کرده و با میل خودش و بدون هیچ گونه اطلاع قبلی رفته و کل لوازم منزل هم با خودش برده و حتی اجازه ملاقات با پسرم را نمی دهد و به قول وکلا زن ناشزه شده است چنانچه دادگاه عدم تمکین ایشان را رای به نفع بنده صادر کند چه اتقافی برای جفتمون می افته؟
از لحاظ رابطه در این مدت که ایشان یکطرفه رفته منزل پدری ایا امکانش هست کسی را صیغه خودم کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون ناشزه است نفقه ای به ایشان تعلق نخواهد گرفت.
عقد صیغه اگر منعقد نمایید شرعا و قانون صحیح است و برای صحت آن نیاز به اجازه دادگاه و مشکلات بعدی نیز ندارید ولی اگر بدون اذن دادگاه اقدام به صیغه نمایید و ایشان اطلاع پیدا نمایند بهانه ای می شود برای درخواست طلاق از جانب ایشان.

سلام ابتدا اظهارنامه بازگشت به منزل ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید چنانچه رای به ناشزه شدن بگیرید پس از آن می توانید درخواست ازدواج مجدد از دادگاه بگیرید و سپس می توانید ازدواج مجدد صورت دهید.

چنانچه پاسخ بنده به شما کمک نموده و تمایل به پاسخ دقیق تر و مبسوط تر دارید می توانید از طریق رزرو مشاوره تلفنی با شماره همراه بنده ۰۹۱۶۵۰۹۹۹۲۱ تماس حاصل فرمایید