آیا اون شخص نباید ثابت کنه چرا اون پول رو داده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۰ #92273990

متاهل هستم با اقای متاهلی رابطه داشتم مقداری پول به حسابم واریز کرده و الان بعد مدتها پول رو پس میخواد و میگه ابروت رو میبرم چکار باید بکنم نه پول رو دارم بدم از طرفی هم از مجازات و بی ابروییش هم میترسم خیلی وقته باهاش قطع رابطه کردم و از روی لج داره این رفتار رو می کنه که مجبورم کنه به ادامه ارتباط تن بدم (خودم پشیمونم از کارم)، خواهش می کنم فوری بهم جواب بدید این شخص مدام بهم زنگ میزنه و پیام میده و روح و روانمو بهم ریخته باید چه جوابی بهش بدم؟ ایا اون شخص نباید ثابت کنه چرا اون پول رو داده؟؟؟ اگه بگم به من بدهکار بوده و قرضش رو پس داده ایا باید مدرکی برای اثباتش بیارم؟؟ این مسئله برای یکسال قبل هستش و ایشون در این مدت حرفی در این مورد نزده و اقدامی نکرده ایا این کمکی به ادعای من می کنه؟؟ احتمالا اون اقا اقدام به دادن اظهارنامه برای استرداد پول می کنه، من صبر کنم که ایشون اقدام قانونی کنه یا اینکه پیش دستی کنم و به خاطر مزاحمت ها و تهدید و تقاضای پول شکایت کنم از ایشون؟

مشاوره حقوقی تهدید
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شما مقروض هستید و باید پول را پس بدهید

می توانید بدلیل تهدید ازوط شکایت کنید

سلام وقت شما بخیرر

بهتر است پولی که از ایشان اخذ نمودید مسترد نمایید .طبق ماده ۲۶۵ قانون مدنی اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون اینکه مقروض آن چیز باشد می تواند استرداد کند

با سلام
سرکارخانم چند مساله مطرح است:
رابطه ی نامشروع دو فرد متاهل؛ که در صورت اثبات هر دو شخص به مجازات محکوم خواهند گردید
واریز مبلغ به حساب خانم؛ اصل بر عدم تبرع است مگر اینکه خداف آن ثابت گردد و شما باید ثابت نمائید پول واریزی تبرعی است

سلام
بهترین راهکار استرداد وجهی است که دریافت نموده اید و درغیر اینصورت با طرح دعوا از سوی ایشان ممکن است به مشکل بخورید

سلام
بهتر است پولی که از ایشان اخذ نمودید مسترد نمایید .طبق ماده ۲۶۵ قانون مدنی اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون اینکه مقروض آن چیز باشد می تواند استرداد کند

در خصوص پرداخت وجه ، اصل بر عدم تبرع بوده مگر آنکه خلافش ثابت شود . به عبارت دیگر با مطالبه وجه از سوی ایشان قصد عدم تبرع وی ثابت شده و در مقابل اگر شما نیز مدعی دریافت وجه در مقابل بدهکاری وی باشید ناچار از اثبات بدهی خواهید بود . بهتر است به هر نحو ممکن مبلغ مذکور را تهیه کرده و از باز شدن ماجرا و تبعات ناشی از آن خلاصی یابید .