عدم بایگانی شدن پرونده با رضایت بی‌قید و شرط شاکی در بازپرسی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰ #92047341

با عرض سلام خسته نباشید خدمت وکلای محترم،
برای من به چند مورد شکایت از شاکی مبنی بر تهدید، مزاحمت ملکی، حمل سلاح سرد و... در بازپرسی بی قید و شرط رضایت دادن و هیچ اعتراضی هم روی پرونده نذاشتن. پس چرا پرونده بایگانی نمیشه، فقط نوشته پرونده مختومه شد؟چون من اون شب مصرف مسکر داشتم فقط قرار جلب دادرسی من خورده شرب خمر، الان فقط به شرب خمر من کار دارن یا جرائمی که منع تعقیب هم خوردم رو بررسی می‌کنند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هم وطن گرامی
پرونده شما نسبت به جرائم قابل گذشت مختومه شده است. اما به دلیل شرب خمر تا تصمیم نهایی نسبت به این موضوع پرونده مفتوحه خواهد ماند.

فقط نسبت به مواردی که منع تعقیب خورده پرونده مختومه یا همان بایگانی شده و دیگر رسیدگی نمی‌شود

سلام
جرائم قابل گذشت با گذشت شاکی مختومه میشن(قرار موقوفی تعقیب)ولی جرائم عمومی به گذشت شاکی ارتباطی ندارند.
در مرحله بعدی یعنی دادگاه کیفری فقط به جرمی که جلب دادرسی خورده رسیدگی می کنند.

سلام
جرم تهدید و مزاحمت ملکی شما منتفی شده اما به شرب خمر رسیدگی می شود

شرب خمر جنبه عمومی دارد لذا نیازمند رسیدگی و صدور حکم می باشد

با سلام
فقط به اتهام شرب خمر شما در دادگاه رسیدگی خواهد شد.

سلام فقط شرب خمر در دادگاه رسیدگی خواهد شد