طلاق به درخواست زوجه به دلیل عسر و حرج زوجه با استناد به تبصره الحاقی ماده۱۱۳۰قانون مدنی امکان دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۶ #92001667

با عرض سلام،زوجه بدون دلیل قانون و شرعی زندگی ترک نموده و مشغول تحصیل در شهر دیگه شده و زوج به خاطر عدم تمکین و با اجازه دادگاه ازدواج مجدد نموده هست سوال بنده از شما وکلا و مشاوران اینه که آیا طلاق زوجه به دلیل عسروحرج به دلیل۳سال جدایی زوجین و پرونده های متعدد بین زوجین در مرجع قضایی(تمکین و مهریه و ممانعت از تحصیل زوجه و ازدواج مجدد زوج و تقسیط مهریه)و عدم صلح وسازش توسط داوران و نظریه کارشناسی مشاوره خانواده به غیر ممکن بودن زندگی زوجین و ازدواج مجدد زوج با اجازه دادگاه و با بخشش نصف مهریه از طرف زوجه ،دادگاه رای طلاق زوجه رو با عسر و حرج موارد ذکر شده بالا با استناده به تبصره الحاقی ماده۱۱۳۰قانون مدنی میده یا نه؟ خواهشن دقیق پاسخ بدهین با سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت اثبات عسر و حرج زوجه در دادگاه امکان پذیر است

با سلام
به دلیل مفارقت زیاد در زندگی مشترک و ایجاد دعاوی مختلف بین آنها و گذشت بخشی از حقوق مالی زوجه نشان از کراهت دارد و عسر و حرج احوالی هست که باید برای قاضی ثابت بشود اما به نظر می رسد که در مانحن فیه قاضی حکم طلاق را صادر نماید

سلام.
درصورت اثبات عسر وحرج( زوجه) دردادگاه.
صدور طلاق قانونی است ...

سلام عسروحرج توسط دادگاه با احراز شرایط و اثبات در مشقت و سختی بودن زوجه صورت خواهد گرفت با توجه به مدت مفارقت امکان صدور طلاق با احراز عسر و حرج وجود دارد

با سلام
در این مورد آرای محاکم متهافت ومختلف است. این دست از پرونده ها بستگی به قاضی رسیدگی کننده و نوع دفاع طرفین دعوا دارد، اگرچه در مورد شما احتمال اثبات عسر و حرج دور از ذهن نیست.

صدور طلاق با توجه به توضیحات بسته به نظر دادگاه ودر صورت احرازعسر و حرج با جمیع شرایط می باشد

ازدواج مجدد زوج با حکم دادگاه ب خودی خود حق طلاق برای زوجه ایجاد نمیکند هرچند حسب توضیحات بدلیل مفارقت طولانی و بلاتکلیفی زندگی مشترک و نظریه کارشناسی و داوری مبنی بر عدم امکان سازش امکان صدور رای طلاق از جانب دادگاه بسیار بالاست