شکایت مطالبه افت قیمت خودرو، تقبل افت قیمت توسط بیمه، جلب ثالث

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۹ #91948872

سلام خسته نباشید، من تصادف کردم و مقصر شناخته شدم. از من شکایت کردن بابت دریافت افت قیمت ماشین (ساینا ۱۴۰۱). پس از اعتراض، کارشناس دادگاه مبلغ رو از ۳۸.۵۰۰.۰۰۰ تومان به ۳۷‌.۰۰۰.۰۰۰ تعیین کردند. پس از صحبت با بیمه خودم متوجه شدم که افت قیمت رو تا سقف بیمه ماشینم میدن و زمانی که به قاضی گفتم ایشون گفتند باید در جلسه اول این رو می‌گفتم که بنده متاسفانه اطلاعی نداشتم. صحبت با یکی از آشنایان وکیل کردم ایشون گفتند اگر قاضی رای صادر نکنه می‌تونی بری درخواست جلب ثالث کنی.
می‌خواستم ببینم اگر در این زمان قاضی رای صادر کنه، من می‌تونم باز هم درخواست جلب ثالث کنم؟ یا اعتراض به رای دادگاه کنم و بعدش درخواست جلب ثالث بدم؟ چطوری هست؟!

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بر اساس ماده ۱۳۵ آیین دادرسی مدنی طرفین دعوا باید جهات و دلایل جلب ثالث را تا پایان جلسه اول دادرسی اطهار کنند و تا سه روز پس از جلسه دادخواست آن را تقدیم کنند،طبعا در این دادگاه دیگه نمی تونین دادخواست بدین ولی پس از اعتراض به رای در مرحله تجدیدنظرخواهی این حق را دارین.
ضمنا بیمه ها موظفند تا سقف بیمه مالی افت قیمت را هم زدن و در این خصوص نظریه مشورتی هم داریم گرچه بیمه ها معمولا امتناع می کنند .بیمه شما که الحمدلله پذیرفته است.

سلام
ارایه دادخواست جلب ثالث حداکثر سه روز بعداز جلسه اول رسیدگی ممکن هست . در ضمن بیمه خود را در زمان اجرای حکم به واحد اجرای احکام جهت اخذ تمام خسارت ارایه بدید .

بله امکان دادخواست جلب ثالث در مرحله تجدیدنظر متصور می باشد

با سلام
بله تا پیش از ختم دادرسی یا در مرحله تجدیدنظر امکان جلب ثالث وجود دارد.

سلام بله درست است تا قبل از ختم دادرسی می توانید اقدام کنید یا در مرحله تجدیدنظر

با سلام
تا زمانی که دادرسی پایان نیافته یا پرونده مختومه نشده باشد حتی در مرحله تجدیدنظر میتوانید دادخواست جلب ثالث بدهید ..
و اگر پرونده مختومه شود فقط از مزیت دادخواست جلب ثالث محروم میشوید ولی می‌توانید به طور جداگانه و مستقل دادخواست مطالبه مطرح بفرمایید

بادرود
شرکت بیمه افت قیمت رو نمیده ولی در تجدیدنظر درخواست جلب ثالث امکان داره