میتواند در دادگاه ثابت کند و حکم طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۲ #91855751

خانمم رفته خونه مادرش ومیخاد طلاق بگیره من نمیخام طلاق بدم اونم اخلاق تندی داره من بیشتر از اون تند هست اخلاقم ایا میتونه در دادگاه اثبات کنه وحق طلاق داشته باشه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رفتار شما به نحوی باشد که باعث اخلال در زندگی خانوادگی شود به دلیل عسرو حرج حق طلاق برای ایشان به وجود می آید در غیر این صورت اگر وکالت در طلاق نداشته باشند حق طلاق با زوج میباشد.

با درود چنان‌چه عدم سازش شما را اثبات نماید بله امکان پذیر است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام تنها زمانی که بتواند یکی از شروط ۱۲ گانه طلاق را اثبات نماید حکم طلاق صادر می گردد در غیر اینصورت پرونده منتج به نتیجه نخواهد شد

با سلام و احترام همسر شما در این موارد می تواند از شما طلاق بگیرد:۱_ داشتن حق طلاق( وکالت در طلاق از سوی شما) ۲_ وجود موارد عسر و حرج. در غیر این صورت حق طلاق با مرد خواهد بود و زوجه برای طلاق نیاز به اثبات ادعای خود دارد.

سلام حق طلاق با مرد هست زوجه با داشتن وکالت در طلاق یا اثبات موارد عسر و حرج در دادگاه می‌تواند طلاق بگیرد اینکه ایشون بیان کنند صرفا شما اخلاق بدی دارید و تفاهم ندارید دلیل برای طلاق نیست و باید با مدارک اثبات کند بابت ترک منزل همسرتان عدم تمکین مطرح کنید

طلاق از طرف زوجه شرایط خاص خود را دارد .صرف اینکه اخلاق شما تند است دلیل برای طلاق محسوب نمیشود زوجه باید عسر و جرح را ثابت نماید.اما نیاز به بررسی بیشتر است

در طرح دعوای طلاق جهت حصول موفقیت یا میبایست زوجه وکالت در طلاق داشته باشد یا شروط دوازده گانه سند نکاح محقق شود تا زوجه بدان استناد کرده و با اثبات عسر و حرج از دادگاه تقاضای صدور رای طلاق کند در غیر اینصورت و ب صرف انچه در سوال آمده دعوای طلاق ب نتیجه ای مطلوب نخواهد رسید البته موضوع نیاز ب بررسی بیشتر و اطلاع از سایر مسائل زندگی مشترک دارد