با پرداخت نکردن کامل دیه توسط بیمه چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۶ #91824916

باسلام بنده تصادف کردم و از ثحنه متواری د شدم رای دادگاه پرداخت دیه ۱۱ درصد دیه کامل انسان و ۳ ماه و ۱ روز زندان هست رای سال ۹۷ داده شده و بنده تجدید نظر زدم به حبس ام و رای تایید شد و برگشت العان پرونده اجرای احکام هست من رفتم کارهای بیمه رو انجام داوم بیمه فقط ۳۰ میلیون دیه پرداخت کرده در صورتی که باید ۴۳۹۰۰ میلیون باید میداد العان رفتم اونجا میگه
میگه چون رای واسه سال ۹۷ هست ما طبق همون دیه پرداخت میکنیم یا شما باید تو تجدید نظر به دیه هم اعتراض میکردید چونک فقط به جنبه عمومی اعتراض زدی طبق سالی که رای قطعی شده دیه پرداخت مبسه آیا متونم کاری کنم بغیه دیه رو از بیمه بگیرم

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خیر چنین اظهاراتی صحیح نیست
شما از شعبه اجرای احکام در خصوص بیمه پیگیری نمایید

استدلال شرکت بیمه کاملا اشتباه است. از طریق اجرای احکام کیفری موضوع را پیگیری نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید.