شخص دیگری زمین را خریده و آپارتمان نیمه کاره احداث کرده و رفته شورای حل اختلاف شکایت کرده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۹ #91824291

سلام و عرض خسته نباشید. چهار سال پیش زمین جنب ساختمان بنده توسط شخصی خریداری گردید و ایشان ادعا نمودند که ساختمان من به اندازه یک متر وارد زمین ایشان شده وبه تعاونی مسکن مراجعه نمودند و تصمیم به اصلاح سند نمودند که اینجانب و دو همسایه دیگر بهمراه نماینده تعاونی در دفترخانه حاضر شده و مدارک را امضا کردیم و سند اصلاح شد. حال شخص دیگری زمین را خریده و آپارتمان نیمه کاره احداث کرده و رفته شورای حل اختلاف شکایت کرده که باید اون یک متر را تخریب کنم. البته سند بنده بدلیل در رهن بودن بانک اصلاح نشده. لطفا مرا قبل از رفتن به جلسه شورا راهنمایی کنید. متشکرم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید

اگر مالک قبلی رضایت خویش را اعلام نموده است و اصلاحات سند هر دو ملک صورت گرفته است مالک جدید نمیتواند شکایت نماید و شکایت ایشان رد میشود . شما مدارک رسمی خویش را به دادگاه ارائه نمایید از جمله صورتجلسات و اصلاحیات .

توضیح دهید که ایا در دفترخانه مالک قبلی ان یک متر را به شما بخشید یا خیر ؟ایا شما در ان یک متر فقط یک دیوار بنا کرده اید یا یک ساختمان ساخته اید ؟