آیا می‌توانم به جرم تهمت و افترا از همسایه‌ای که گفته از خونه من بوی مواد مخدر حس کرده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۳۱ #91783771

همسایه من به دلیل مزاحمت ملکی از من شکایت کرده بود که بعد از حضور در شورای حل اختلاف رضایت داد و از شکایتش صرف نظر کرد.
در بخشی از شکایتش نوشته بود که شاهدانی داره که میگن از خونه من بوی مواد مخدر حس کردن که اصلا صحت نداره. برگه استشهاد رو ۵ همسایه امضا کرده بودن و به گفته همسایه دو نفر از اون پنج همسایه قبلا اومدن تو خونه من و این بو رو حس کردن. دقیقا هم فقط دو نفر از اون ۵ همسایه قبلا وارد خونه من شدن. آیا من می‌تونم از اون دو نفر شکایت کنم یا اینکه برای اعاده حیثیت فقط از همسایه‌ای که شکایت کرده بود می‌تونم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شماحق اعاده حیثیت دارید اگرچه با دادن رضایت این حق قطعا درخصوص همان مورد سلب خواهدشد ولی درصورت تکرار این حق محفوظ میباشد

سلام
در صورتی که بتوانید سوء نیت ایشان را در دادگاه اثبات نمایید میتوانید علیه آنها طرح دعوا نمایید !

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

با سلام
در ظاهر حق اعاده ی حیثیت دارید ولی این موضوع مستلزم بررسی جوانب فنی پرونده از جمله شمول مرور زمان و ... می باشد

شما حق اعاده حیثیت دارید.

با سلام
بله قانونا شما حق اعاده حیثیت دارید اما اگر رضایت داده شده بهتر است از این اقدام امتناع نمایید و درگیر پله های دادسرا نشوید