زمان اعلام رای دادگاه تجدید نظر اعسار چقدر طول میکشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۷۹۳ #91778516

سلام.
دادگاه رسیدگی بنده دادسرای شهید مطهری یافت آباد می باشد

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به کثرت پرونده ها نمی توان زمان دقیقی را پیش بینی نمود

زمان در این موارد قابل پیش‌بینی نیست

با سلام
بستگی به حجم ارجاعت شعبه دارد زمان در دادگستری قابل پیش بینی نیست

با درود
زمان دقیق را نمبتوان عنوان داشت، احتمالا، تا یکماه آینده اعلام می‌گردد.

درود
زمان دقیقی نمی توان بیان نمود.

پرونده شما پس از ارجاع به شعبه دادگاه تجدیدنظر، ثبت شده و به نظر قضات شعبه می رسد... معمولا اگر پرونده شما نیازمند بررسی های دقیق تر یا نیاز به تشکیل جلسه و یا استعلام و نظیر اینها داشته باشد پرونده در نوبت رسیدگی یا وقت نظارت قرار می گیرد که در این حالت وضعیت رسیدگی به پرونده، بستگی به ازدحام پرونده های آن شعبه دارد اما گاها ممکن است که دادگاه تجدیدنظر با توجه به محرز بودن وضعیت پرونده و عدم ارائه اعتراض صحیح، بدون قرار دادن پرونده در اوقات عادی شعبه، فورا نسبت به رسیدگی و صدور رای اقدام نماید. پس پاسخ این سوال بستگی به شرایط دادگاه تجدیدنظر و نحوه اقدام قضات آن دادگاه دارد

باسلام بستگی به پرونده های شعبه رسیدگی کننده خواهد داشت نمیتوان دقیقا اعلام کرد زمان رسیدگی به پرونده چند وقت به طول خواهد انجامید.