اثبات جرم لواط به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۳۴ #91753885

سلام
اثبات لواط بین دو نفر در دو سال گذشته بوسیله پیامک و فیلم در حالی که پزشکی قانونی رابطه را تایید نکرده امکان پذیر است ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر این پیامها و فیلم قاضی رو اقناع کنند میتونه با توجه به علمش حکم صادر کنه. همچنین یکی از این دوشخص باید دعوا رو مطرح کنه. وگرنه شخصی جز ایم دو نفر اگر دعوا را مطرح کنه رد میشه ، چون بزه دیده نیست

با سلام
حد لواط با چهار بار اقرار نزد حاکم شرع نسبت به اقرارکننده و یا با شهادت چهار مرد عادل که آن را مشاهده کرده باشند ثابت می‌شود و حاکم شرع می‌تواند طبق علم خود که از طرق متعارف حاصل شود نیز حکم کند و پیامک و فیلم ضبط شده صرفا به عنوان اماره ای به علم قاضی کمک می کند که با توجه به توضیحات فوق بعید به نظر می رسد جرم لواط اثبات شود.

لواط بااقرار یا شاهد ثابت میشود.
با توجه به توصیحات لواط قابل اثبات نیست

سلام
با توجه به نظریه پزشکی قانونی به نظر بعید می باشد و در حدود حدود محتویات فیلم موجود شاید بتوان ادعایی را ثابت کرد

سلام
اثبات امر بستگی به تصاویر موجود دارد و پیامها در حد اماره قابلیت استناد دارند.