آیا فیلم دوربین مداربسته، به عنوان مدرک می باشد و در حکم صادره به آن اشاره میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۱۷۷ #91680982

با سلام خدمت وکلای محترم
۱_آیا فیلم دوربین مداربسته مدرک می باشد؟
۲_آیا در قرار نهایی دادسرا یا دادگاه اگر فیلم دوربین مداربسته مدرک باشد در قرار نهایی بازپرسی یا دادگاه به آن اشاره می شود؟
یعنی بنا به تشخیص قاضی یا بازپرس در حکم نهایی به فیلم دوربین اشاره و نوشته می شود؟
منظورم در متن حکم می باشد.
ممنون از پاسخ شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام فیلم دوربین مداربسته به عنوان مدرک تلقی می گردد و قاضی می تواند به آن استناد نماید

فیلم‌دوربین مداربسته واضح باشد و قابل تشخیص برای دادگاه قابل استناد است و دادگاه به آن استناد می نماید

با سلام فیلم دوربین مداربسته مدرک محسوب میشود و اماره قضایی است و موجب علم قاضی میشود و انشا رای با قاضی است ممکن است در حکم به تصاویر دوربین مداربسته نیز اشاره شود