خرید حبس آیا امکان دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۸ #91611079

سلام وارد شدن به یک ساختمان نیمه کاره و تغییر مسیر یک ناودانی فقط با نصب دو شاخه لوله بدو هیچ تخریب بدلیل جلوگیری از صدمه بیشتر به ساختمان خودم و در حالیکه مالک در پاسگاه شکایت کرده و بنده هیچ اطلاعی نداشتم و فقط زمانی فهمیدم که از شواری حل اختلاف یک ابلاغیه بنام تخریب آمده و می گویند حبس دارد و من کارمند یک شرکت خصوص هستم آیا این حبس با پرداخت نقدی حل می شود؟؟ لطفا راهنمایی کامل نمائید. متشکرم.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رای غیابی صادر شده می توانید واخواهی کنید تامجدد جلسات برگزار شود و از خودتان دفاع کنید.

سلام
در قوانین ما امکان خریدن حبس نیست ولی امکان تبدیل آن به جزای نقدی تحت شرایطی هست

سلام
طرف دعوای شما باید ادعای خود را با توجه به اظهارات شما ثابت کند و اگر رای غیابی است اقدام به ثبت واخواهی نمایید
به نظر احتمال پیروزی را دارید

احتمال اینکه برائت حاصل کنید بسیار است، بسته به نحو ورود، تخریبی اگر صورت نپذیرفته هم که عملیات مادی جرم تحقق پیدا نکرده است.
نگران نباشید ولی محکم دفاع کنید.