آیا این اظهارنامه قابل قبول است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #91595376

سلام
پرونده من خیانت در امانت هست،‌ ( مقصد فروش ماشینم داشتم. و یکی از اقوام همسرم قصد خرید ماشین داشت، ماشینم امد برد جهت نشان دادن مسایل فنی و پرسیدن قیمت ان و برگرداند. قبل تحویل دادن رسیدی برادرم نوشت و او امضا کردش ) ولی سوالی که داشتم. در مورد اظهارنامه قضای بوده که متهم تو دفاعیاتش یک اظهارنامه ارائه داده مبنی بر اینکه من خودروی ایشان رو خریدم. و این اظهارنامه براش دادم. تاریخ تحویل خودرو ۹۸/۲/۷ تاریخ اظهارنامه ۹۸/۵/۲۸ بود. در صورتیکه دست من نرسیده.
سوالم اینه.
۱) اظهارنامه ان فقط یک کد رهگیری دارد شماره اظهارنامه ندارد. تاریخ تحویل ندارد. مهر دفتر خدماتی ندارد
آیا این اظهارنامه قابل قبول است؟
۲) ادعا کرده من به برادرت که ماشین تحویل گرفتم زنگ و پیام دادم. در صورتیکه برادر من ربطی نداره و به منم نداده. پیامک در دادگاه قابل قبول هست یا نه؟
باتشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان باید نتیجه اظهارنامه را که ممهور به مهر دفتر خدمات قضایی باشد ارائه نموده باشند

اظهارنامه ای که فقط کدرهگیری دارد یعنی ثبت اولیه شده وارسال قانونی انجام نشده است لذا فاقد اعتبار قانونی می باشدو زنگ وپیامک به برادر شما نمیتواند مستند قانونی باشد