آیا این شخص که دشنام و افترا زده، با استناد به مطالب کتبی درج شده به زبان انگلیسی می‌توان محکوم به قذف نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #91551246

سلام
دختر خانمی حدود ۱۷ سال و ۸ ماه مادر عفیفه و پاکدامن من را به صورت کتبی و به زبان انگلیسی روی ورقه های کتاب دانشگاهی من دشنام در حد قذف داده اند یعنی واژه ی مادر قحبه را به انگلیسی در ۲ جا کتبی درج نموده اند آیا از این دختر خانم که شفاها هم مادر بزرگوار و مومنه اینجانب را مورد دشنام و افترا قرار داده اند با استناد به مطالب کتبی درج شده به زبان انگلیسی می‌توان محکوم به قذف نمود؟ در تطبیق خط کارشناس هم ۱۰۰ درصد خط منتسب به ایشان تایید خواهد شد.

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله این موضوع قابل پیگیری می باشد حتی اگر به زبان انگلیسی باشدبه هر حال قذف شرایط خاصی دارد که باید احراز شود