آیا در صورت اثبات بیماری روانی مجازات تهدید رفع خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۶۱۱ #9137

منم متنی تایپ کردم و از دم منزل فاکس کردم و گفتم خواهرت کاسبه و مکان از تو و دادن از اونه بعد درجا اس ام اس دادم فاکس دارید که بخونه حالا روی اون اقدام کردند گفتند خودت اعتراف کردی
ابلاغیه از دادسرا خارک امده چطور ثابت کنم قصد افترا نداشتم و در جواب توهین بوده ؟ برادرش مسلما انکار می کنه اینو گفته ؟ چون افسردگی دارم و دارو می خورم بگم یادم نیست فکس بهتره یا اقرار کنم و بگم چون پشیمون شدم برای همین اس زدم فکس دارید که به دست خواهرش نرسه و فقط خودش بخونه چون دعوای من و اون ربطی به خواهرش نداشت
لیسانس حقوق دارم و مجرد و بدون سابقه کیفری به نظر شما افترا می شه یا توهین و جریمه می شم؟ چی بگم بهتره؟

یک ماه در دفتر ثبت شرکت منشی بودم خوشم نیامد امدم بیرون اما 100 تومن حقوقم رو ندادند
بعدم مدیرم به برادرش که شریکش بود تو اون شرکت گفت دختره وضعش خراب بود تند تند کاراش رو انجام میداد میزد بیرون از شرکت

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به بیماری خود استناد کنید و اینکه از دادن فکس قصد خاصی نداشته اید تا در صورت صدور حکم از طرف دادگاه فقط به جزای نقدی محکوم شوید.

موید باشید