با بازگشت از رضایت بعد از دو ماه و اینکه بگوئیم اشتباه کردم رضایت دادم پیگیری میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۰ #91298327

سلام خدمت اساتید محترم قضیه از آنجایی شروع شد که با یک نفر ضرب و شتمی صورت گرفت و شخص بسیار فحاشی میکرد من فقط قصد دفاع از خود را داشتم ما در محل کار بودیم صاحب کارمان همان روز ما را آشتی داد اما چند ساعت بعد دیدم آن شخص با پلیس آمده و شکایت کرده خلاصه ما را به کلانتری بردند و امضا و آدرس گرفتند بعد از یک هفته صاحب کارم گفت اون رفته استراحت پزشک قانونی گرفته برات فلان قدر دیه میاد ۵۰۰ هزار تومان بده من رضایتشو میگیرم خلاصه پول را به حسابش ریختم و دوتامان را برد و در کلانتری محل برگه ای را تنظیم کردند مبنی بر رضایت بی قید و شرط و دو تامان امضا کردیم و دو نفر ستوان در قسمت مامورین و یک نفر در قسمت شاهد امضا کرد و قضیه ختم شد
حالا میدانم اگر ضربه ای هم خورده بود از آن دعوا نبود و برای بعد از آن قضیه بود چون یک هفته سرکار نیامد و مسافرت بود
بعد از چند روز اون فرد هی پیامک میداد یک تومن دیگم بده خرج کردم و فلان اگر ندی شکایت میکنم فکر نکن قضیه تمام شده خلاصه من جوابی ندادم و حالا بعد از ۲ ماه رفته شکایت کرده که من اشتباه کردم رضایت دادم آن روز احضاریه به محل کارم آمد و من همان شب رفتم و رضایت نامه و پرینت پول واریزی رو ارائه دادم و مامورین گفتند برو برای دادگاه خبرت میکنیم.. از چند نفر آشنا سوال کردم گفتند حرفش به جایی نمی رسد
حالا دو سوال خدمت شما دارم
۱-آیا میتوان اتفاقاتی که ممکن است درطول یک هفته برای انسان اتفاق بیفتد را به دعوای هفته پیش نسبت داد و شکایت کرد؟
۲-آیا عودت از رضایت با این توضیحات ممکن است؟
۲-و اگر شانس با او یار شد و قبولش کردند دیه ۱۵ روز استراحت چقدر است؟
سال دیگه عروسیم هست پیه دیه رو به تنم مالیدم تو فکر اینم عروسی رو عقب بندازم....

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به قطعی و منجز بودن گذشت و رضایت و اینکه طبق قانون عدول از گذشت مسموع نیست این امکان ب ای شما فراهم نمی باشد