تصادف خودرو با موتوری مقصر، تشکیل پرونده و عدم رسیدگی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸ #91195324

سلام، ببخشید بنده با یک موتوری تصادف کردم راننده موتور ۱۴ سالش بوده و کروکی گرفتم مقصر ایشون بود. ماشین بنده یک هفته‌ست پارکینگه، پرونده هم تشکیل دادم ولی هنوز خبری نیست. راهنمایی می‌کنین لطفا؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، در خصوص رفع توقیف از دادسرا پیگیری کنید.

سلام در خصوص رفع توقیف و ادامه مراحل موضوع را باید حضوری پیگیری نمایید

با سلام
حضوری پیگیری نمایید.

سلام سن در این مورد مانع مطالبات شما نخواهد بود،احتمالا به نظزیه کارشناس اعتراض شده که هموز تعیین تکلیف برای رفع توقیف صورت نگرفته لایحه ای با همین عنوان ارسال نمائید

بادرود
بعداز تشکیل پرونده رفع توقیف می شود