با توجه به اینکه من برای اکانت درخواستی او هزینه کردم و این موارد کاملا سفارشی است تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۰۷ #91059321

احتراما به استحضار میرساند که اینجانب بابت سرقت دو عدد دیسک بازی پلی استیشن ۴ به ارزش ۸۰۰ هزار تومان در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ در محل اهواز روبروی ------- فارس و اداره پلیس فتا قصد شکایت دارم . سارق به همراه همدستش به همراه موتور جهت خرید به محل آمدند و بعد از تحویل دیسک ها توسط بنده جهت رویت بلافاصله متواری شدند . از ایشان خواستم این مساله را دوستانه بین خودمان فیصله دهیم تا به مراجع قضایی کشیده نشود ولی ایشان با وقاحت تمام پاسخ داده و ضمن توهین های بسیار زشت به بنده و خانواده ام ، گفت برو شکایت کن . با عنایت به اینکه بنده متحمل ضرر های اقتصادی و روحی گشته ام استدعا دارم که عدالت در حق بنده و ایشان به اجرا گذاشته شود .
لازم به ذکر است ایشان یک بار برای خرید اکانت های دیجیتال بازی از طریق واتساپ به من پیام داد و گفت حاضر است در ازای اکانت به جای پول دیسک بازی را برای بنده ارسال کند و من جهت اعتماد سازی ایمیل و رمز را در اختیار او گذاشتم و او گفت بازی را از طریق تاکسی اینترنتی اسنپ برای بنده ارسال میکند ولی بلافاصله من را بلاک کرد . من هم او را تهدید کردم که اکانت کاملا در اختیارم است و میتوانم علاوه بر تغییر رمز دستگاه وی را مسدود کنم و ایشان از ترس بازی رو حضوری به دستم رساند . در حال حاضر این مساله را بهانه کرده و معامله ای که قبلا تمام کردیم را مطرح کرده و گفته دیسک ها را در صورتی تحویل می‌دهد که دیسک خودش را تحویل بگیرد.
ممنونم از توجه شما

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به فیش واریزی پرداخت خودتان را در صورت اقامه دعوای ایشان اثبات کنید. میتوانید اقامه وعوای توهین نیز بنمایید.

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

درود
ایشان باید اگر مدعی هستند برای ادعای خود طرح دعوی کنند.

اگر بر توهین واهانت وی شهودی دارید اعلام شکایت کیفری کنید

با سلام
ضمن مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی ، بدوا از طریق ارسال اظهارنامه موارد مذکور را مطالبه نمایید .
چنانچه موثر واقع نشد می توانید نسبت به تقدیم شکایت اقدام نمایید .