بابت مالیات بر ارث چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۵ #91014079

سلام چه جوری اظهارنامه مالیات بر ارث رو پر کنم تا مقدار مالیات کمتر بشه؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست اموال بجا مانده را اعلام نمایید. اموال قولنامه ای یا وکالتی را اعلام می توانید ننمایید ولیکن حساب های بانکی، اوراق بهادار و املاک دارای سند رسمی چاره ای جز اعلام و پرداخت وجود ندارد البته اگر قصد فروش اموال را دارید

با درود بدهی های متوفی را نیز قید نمایید مثلا چک هایی که صادر کرده اند، مهریه زوجه و....

سلام و درود
ارسال اظهارنامه مالیات بر ارث سبب کاهش مبلغ آن نمی گردد ، الا ایحال هم موقع اخذ گواهی بر ارث و تقسیم ماترک بین راث و یا فروش آن می توانید نسبت به تکمیل و پرداخت مالیات بر ارث اقدام نمایید

مالیات بر ارث کم نمی‌شود شما می بایست تمام انبار اعلام کنید اگر شخصی منزلی دارد را ارائه دهید و کپی سند را ارائه دهید اگر حساب بانکی دارند می بایست از بانک گواهی بگیرید و با توجه به آن مالیات بر ارث مشخص می‌شود و اگر کمتر بپردازید بعدا برای شما دردسر خواهد شد

اظهارنامه مالیاتی رو الان قانونی اعلام و اظهار کنی فردا تو نقل و انتقالات به مشکل بر نمی خورید ،