با محکومیت به شلاق، آیا من میتونم توی ازمون وکالت شرکت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۲ #91007250

با سلام و خسته نباشید.
۲۱ سالمه و دانشجوی رشته حقوق هستم. متاسفانه به تازگی به علت رابطه نامشروع غیر محصن محکوم به ۷۴ ضربه شلاق تعزیری شدم. حکم هنوز اجرا نشده. میخواستم بدونم حکم قابل تعلیق هست؟ به توجه به ماده ۴۰ و ۴۶ قانون مجازات اسلامی در رابطه با تعویق و تعلیق صدور حکم فکر میکنم که من با توجه به شرایط خانوادگی و تحصیلی و عدم سوء پیشینه و همچنین ندامت شرایط تعلیق حکمو دارم. و در بدترین حالت و اجرای حکم و سوء سابقه دار شدن من میخواستم بدونم با توجه به اینکه محکومیت من جزو محکومیت های کیفری موثر نیست ایا من میتونم توی ازمون وکالت شرکت کنم یا نه؟ خواهش میکنم یه جواب کامل بهم بدین.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید اقدام به تقاضای تعلی اجرای مجازات نمایید وهمانطور که فرمودید محکومیت شما موثر نیست و موجب محرومیت از حقوق اجتماعی نمیشود و لذا به نظر امکان شرکت در ازمون وکالت را نیز خواهید داشت