شکایت بابت خیانت همسر چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۱ #90972357

سلام وقت بخیر
من همسرم ۴ ساله با یک خانم به بنده خیانت میکنه در طی این ۴ سال همیشه تذکر دادم بهشون و دفعه ی آخر به همسرم گفتم اگر دفعه ی دیگر بفهمم برخورد دیگه ای میکنم. اخیرا گوشی مخفی از همسرم پیدا کردم که با همون خانم در ارتباطه و اس ام اس های نامشروع بهم دادن و رابطه ی نامشروع زنا دارند من چطور باید شکایت کنم نمیخوام طلاق بگیرم بچه ی دو سال دارم فقط میخوام اون خانم رو حقش رو بزارم کف دستش که انقدر بمن فحش های ناموسی داد ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید شکایت رابطه نامشروع بنمایید ولی اثبات زنا از طریق پیامک و تماس تلفنی امکانپذیر نیست .