آیا در صورت شکایت از شخصی، باید حتما کد ملی او را داشته باشیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸,۴۴۸ #90912565

سلام
آیا بر اساس اسم و فامیل، در سیستم دادگاه مشخص می شود خوانده یا متهم ثنا دارد یا خیر؟
و باید حتما کد ملی هم باشه؟
چون در بسیاری از موارد شاکی کد ملی متهم رو نداره خب.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی کد ملی را داشته باشید یا اینکه درخواست نمایید استعلام شوند .

سلام
با در اختیتر داشتن نام و نام خانوادگی و نام پدر قطعا میتوان کد ملی را بدست آورد و متوجه ثبت یا عدم ثبت نام در سامانه ثنا شد.
ولی اگر صرفا نام و نام خانوادگی را دارید تنها در صورتی که نام و نام خانوادگی ایشان خاص باشد و مورد مشابهی نداشته باشد میتوان کد ملی ایشان را پیدا کرد.

سلام به صرف داشتن اسم و فامیل تقریبا محال است چون تشابه اسمی زیاد است باید شمار شناسنامه یا کدملی یا نام پدر هم داشته باشید .