میتوانم درخواست منزل جدا بدهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۹۱ #90770552

سلام
همسرم شکایت تمکین کرده
با توجه به اذیت و ازار های خانواده زوج میتوانم درخواست منزل مستقل کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صرف آزار و اذیت کاری پیش نمی رود
بهتر است به گونه ای اثبات کنید که آزار و اذیت های ایشان به قدری زیاد است که شما را دچار عسر و حرج کرده است
با این مطلب هم می توانید حکم عدم تمکین را به نفع خود کنید
و هم اینکه مطالبه مسکن مستقل با تمام امکانات در شان خود داشته باشید

سلام
می توانید در برابر دعوای تمکین ایشان اظهارنمایید که از تهیه منزل مشترک مناسب امتناع می نماید لذا الزام ایشان به تهیه منزل مشترک را نمایید

با سلام با اثبات و ارایه مستندات بیم خطر جانی و روانی میتوانید درخواست تهیه منزل مستقل در حد شان خانوادگی‌شما در حد شان خانوادگی‌ خود نمایید.

منزل مستقل با منزل علیحده متفاوت است، به نظر میرسد منظور شما منزل علیحده است.
در صورت خوف ضرر جانی و مالی و ناموسی زن میتواند منزل مستقل به صورت علیحده اختیار کند و جدای از زوج زندگی کند.
ولی در پروندهدهای تمکین زوج باید با دارابودن منزل مستقل تمکین مطرح کند زیرا مقدمه ی تمکین وجود منزلی مستقل برای تمکین و ایجاد رابطه ی زناشویی در آرامش است.
موفق باشید.

به جای درخواست منزل مستقل . آزارو اذیت خانواده زوج را در جلسه تمکین اثبات کنید تا تمکین ردشود .

سلام
بله تهیه مسکن مستقل از حقوق شما می باشد و می توانید خواستار آن شوید

بنا به ازار و اذیت خانواده زوج اجازه اقامتگاه مجزا به شما نخواهند داد، مگر اینکه بیم جانی و حیثیتی برود و بر دادگاه محرز گردد.