طریقه دریافت خسارت تعیین شده از طرف دادگاه و قاضی پرونده چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۴ #90540132

باسلام.بنده بابت موضوع پرونده و شکایتی توسط قاضی و رای که صادر شده باید مبالغی را بابت خساراتی که دیدم از متهم پرونده دریافت کنم و توی حکم تایید شده البته بیست روز تجدید نظر زده شده.حال بنده برای دریافت هزینه ها چه اقدامی باید بکنم به دادگاه مراجعه کنم یا خودشون اعلام میکنن

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با صدور رای قطعی و ارسال آن به اجرای احکام می توانید درخواست صدور اجراییه کنید

طریقه آن پس از قطعیت حکم به اجرای احکام فرستاده می شود

انشالله بعداز قطعی شدن رای بعداز۲۲روز ازتاریخ ابلاغ به خوانده دعوی بامراجعه به شعبه بدوی تقاضای صدور برگ اجراییه نمایید تا بعداز۱۲روز ازتاریخ آن به خوانده برین شعبه تا پرونده به اجرای احکام ارجاع شود

با سلام
بهتر بود در ابتدای اقامه دعوی علاوه بر تقاضای اصل خواسته خسارات وراده را نیز درخواست مینمودید اکنون نیز بعد از قطعیت یافتن رای صادره میتوانید با استناد به رای صادره، جهت مطالبه خسارت وارده اقامه دعوی نمایید

درود
پس از قطعیت رای پرونده به اجرا فرستاده می شود.

با سلام واحترام چنانچه در پرونده ی شما محکومیتی به رد مال نباشد می توانید بابت تمام خسارت های حاصل شده از پرونده و متهم پس از قطعیت رای دادگاه مطالبه ی خسارت مطرح نمایید موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی