مدت زمان و نحوه اعلام گزارش پزشکی قانونی را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #90508064

با سلام و وقت بخیر
بنده برای دریافت حکم حجر پدرم اقدام کردم که اخیرا با مراجعه پزشکی قانونی به مکان پدرم گزارش تهیه کردند (برای دادسرای امور سرپرستی تهران) سوالم اینه که آیا گزارش مستقیما به دادسرا اعلام می شود و یا باید به صورت دستی از پزشکی قانونی اخذ و به دادسرا تحویل دهم و اینکه معمولا ظرف چند روز گزارش اعلام می شود که به شعبه مراجعه کنم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مستقیما از پزشکی قانونی به دادگاه ارسال خواهد شد.

سلام
اصولا مستقیما به دادگاه ارسال میشود

رویه‌پزشکی‌قانونی‌ارسال‌جواب‌از‌طریق‌پست‌است‌و‌گزارش‌مامور‌هم‌‌از‌طریق‌کلانتری‌ارسال‌می‌شود