حق طلاق بعد از شش ماه از نپرداختن نفقه، در صورت ترک خانه توسط زوجه، به او تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۷۰۱ #90319753

سلام
سوالی داشتم
آیا اگر زن خانه رو ترک کنه هم بعد از شش ماه در صورت عدم پرداخت نفقه حق طلاق به زن داده می‌شود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در صورتی که ناشزه نباشد نفه بهتان تعلق میگیرد .

چنانچه علیه زن طرح دعوای الزام به تمکین شده باشد و رایی به نفع زوج صادر شده باشد پاسخ منفی است
اما اگر درطول ۶ ماه نفقه پرداخت نشده باشد از موجبات طرح شکایت کیفری ترک انفاق بوده در صورت اثبات عسر و حرج می توانید تقاضای طلاق نمایید

با سلام
شرط شش ماه مندرج در عقدنامه زمانی محقق میشود که زوجه تاکنون نتوانسته باشد نفقه را از زوج دریافت کند وبه مرحله صدور اجراییه رسیده باشد ولذا ترک منزل بعد از درخواست نفقه از ناحیه زوجه ومحکومیت زوج وعدم دسترسی به اموال وی موثر در مقام نیست مگر اینکه قبل از دادخواست نفقه شما حکم تمکین اخذ نموده باشید که ظاهرا اینگونه نبوده است

بله اگر ناشزه نباشد

زوجه بایدحکم محکومیت نفقه زوج راداشته باشد و تاکنون موفق به دریافت نفقه نشده باشد