گفته اند حصار بزارید، در حالی که ما توانایی گذاشتن حصار سنگی رو اصلا نداریم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #90316963

سلام وقت بخیر
میخواستم بپرسم ما یه همسایه داریم که چند تا گاو دارن و متاسفانه چون اینجا روستا هستش و خونه ها نزدیک به هم هستش هر سری این گاوها وارد حیاط ما میشن با اینکه زمین ها با چهار ردیف سیم خاردار که دو متر ارتفاع داره از هم جدا شدن ولی چون گاوها وحشی ان به هر شکلی وارد حیاط ما میشن و جالب اینجاست وقتی اعتراض می‌کنیم همسایه طلبکاره و میگه به ما مربوط نیست و اگه میخواین گاوا نیان حصار بزارید. در حالی که ما توانایی گذاشتن حصار سنگی رو اصلا نداریم انهم برای یه کادر پیر و دختر ناتوان. میخواستم بپرسم حق با کیه. خواهش میکنم کمک کنید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید علیه اشان شکایت و مطالبه خسارات نمایید

با سلام
طبق قانون همسایه که دارای احشام هست بایستی در نگهداری انان کوشا باشد و نگذارد احشام حریم خود را ترک نمایند ادعای همسایه شما بیجا و بی منطق میباشد

چنانچه موانعی که عرفا برای ورود حیوانات کفایت کند را تعبیه نموده باشید و ورود خسارت به دلیل اهمال صاحب احشام باشد امکان مطالبه خسارت وجود دارد .