شکایت بدلیل عدم وصول مطالبات چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۳ #90178

باسلام / ممنون ازتوجه و راهنمایی شما
بنده مدت هشت ماه در یک شرکت پخش به عنوان ویزیتور (فروشنده) مشغول به کار بوده در این مدت بیمه هم نشدم در سه ماه آخر قراردادی با بنده ازطرف شرکت امضا شد ولی باز هم بدون بیمه و ماه آخر بنده از این شرکت بیرون آمدم
دراین مدت مقداری از مطالبات شرکت ازمشتریان وصول نشده است وشرکت خودرا ازبنده طلب کار میداند
وادعا کرده درصورت وصول نشدن این مطالبات ازبنده شکایت میکند باتوجه به اینکه بنده فقط فروشنده بوده (واسطه فروش بین شرکت و مشتری) شرکت میتواند از من شکایت کند فقط صرف داشتن یک قرارداد بدون بیمه
درضمن هیچگونه ضمانتی نزد شرکت ندارم نه چک نه سفته.
وتعهدی هم برای وصول مطالبات شرکت نداده ام فقط قرارداد (قراردادی که بیمه نداشت) شرکت رو امضا کردم
ممنون از توجه وراهنماییتون.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ملزم به جبران خسارت شرکت در خصوص مطالباتش نیستید و میتوانید برای مطالبه حقوق خود از طریق اداره کار اقدام کنید.