آیا در صورت داده شدن حق طلاق به خانم و عدم حضور آقا، نیاز به وکیل هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۰ #90162705

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت وکلای گرامی
یکی از اقوام ما خانمی ۳۴ ساله و عقد کرده هستن که تصمیم به جدایی از همسرشان دارند. منتها از آنجایی که در شهر ازنا ( استان لرستان ) زندگی میکنند و دسترسی آنچنانی به امکانات ندارند بنده مزاحم شما شده ام . خانم نامبرده به همراه همسرش به دفترخانه مراجعه و اقا حق طلاق به ایشان داده اند و در عوض خانم مهریه و نفقه خود را بخشیده است . آیا از این پس برای صدور حق طلاق خانم باید وکیل بگیرد ؟ و اینکه پروسه طلاق ایشان چقدر طول میکشد ؟ ممنون میشوم راهنمایی فرمایید . باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- برای طی مراحل طلاق باید به وکیل دادگستری تفویض وکالت شود .
- انجام مراحل مذکور به نحو تقریبی ۱۰ تا ۱۵ روز زمان خواهد برد .