اگر بعد از مدتی دختر را رها کند، میتواند از او شکایت نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۲ #90149082

باسلام.
اگر یک اقا یک دختر را فریب دهد و با او رابطه جنسی و غیر شرعی برقرار کند و دختر بکارت خود را از دست بدهد

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، درصورت عدم گذشت زمان لازم می توانید از جهت اغفال و ازاله ی بکارت از این فرد شکایت کنید؛ با این حال ، با توجه به اینکه رابطه ظاهرا با رضایت بوده و در صورت شکایت خود شما نیز به زنا محکوم خواهید شد، مناسب است کاملا معقولانه عمل کنید و با یک وکیل متخصص مشورت نمایید؛موفق باشید.

"با سلام"
اگر مادارک دال بر اثبات داشته باشد میتواند شکایت کند

باسلام میتوانید علیه ایشان مبنی بر ارتباط نامشروع با وعده ازدواج و ازاله بکارت طرح دعوی کرده ایشان باید پاسخگوی اعمال خویش باشند اگر مدت زیادی از این جریان نگذشته باشد پزشکی قانونی پس از معاینه پی به این موضوع توسط ایشان خواهد برد در غیر اینصورت مدارک و مستندات دیگری لازم خواهد بود

با سلام
اگر سریعا اقدام به شکایت علیه شخص نماید از طریق پزشکی قانونی تا ظرف یک هفته قابل تشخیص خواهد بود که چه کسی باعث ازاله بکارت شده و بعد از گذشت این مدت صرفا تشخیص ازاله و وجود رابطه قابل تشخیص خواهد بود اما در صورت اثبات ، شخص به مجازات خود خواهد رسید .

میتوان در دادگاه شکایتی با عنوان رابطه نامشروع مطرح کرد