آیا فردا بقیه عموهام ادعایی نمیتوانند بکنند در مورد باغ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۴ #90059373

با سلام . پدر بزرگم دارای باغی بود به دلیل اینکه پدر بزرگ فوت شد مادربزرگم به آن باغ میرسید بعدها هم مادر بزرگ مریض شد و به دلیل اینکه پدرم کمک حالش در زمان بیماری بود مادربزرگم باغ را به پدرم داد یعنی بنچاق باغ را به پدرم داد و باغ به پدرم رسید. ولی در آن زمان عموی بنده از مادربزرگ خواست که در باغی که به پدرم داده یک درخت گردو برای عمویم باشد . ( فقط درخت ) . الان سوال من این است که آیا به دلیل اینکه ارث از طرف پدر به پسر میرسد ولی در این مورد این طور نشد و مادر بزرگم به دلیل زحمت پدرم که برایش کشیده بود بنچاق باغ را به او داد آیا فردا بقیه عموهام ادعایی نمیتوانند بکنند در مورد باغ ؟ یا نه . و سوال بعدی اینکه الان ما با ان درخت چکار کنیم عمویم یا بچه های آنها به بهانه آن درخت بدون اجازه به باغ می آیند . و اگر بخواهد بعد ۱۲۰ سال پدرمان آن را به من و برادرم ارث بدهد تکلیف آن درخت چیست . راه حل قانونی چیست کمک بفرمایید. با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اصل خود مالکیت باغ زیر سوال است و انتقال آن هم نافذ نیست حتی درختی که میفرمائید هم متعلق به کسی نیست و اگر بخواهید درگیر دادگاه شوید اوضاع بدتر هم میشود ، بهترین راه این است که باغ را بفروشید و ماجراها را پایان دهید یا درخت را از عمویتان بخرید .

- اقدام مادر بزرگتان خلاف قانون و شرع بوده و ایشان اجازه واگذاری ارثیه سایرین رانداشته و حداکثر می توانست سهم الارث خودش را به پدرتان ببخشد .
- اگر منظورتان از دادن بنچاق ، سپردن برگه مذکور به پدرتان است که این امر به منزله انتقال مالکیت نبوده و پدرتان مالک باغ محسوب نمیشود . عموهایتان نیز هر موقع بخواهند میتوانند تقاضای سهم الارثشان از باغ را بنمایند .