آیا این یک نزاع دسته جمعی حساب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۴ #90026189

سلام
در روز دادگاه با پدرم به دادگاه رفتیم و بعد از اتمام دادگاه ، در جلوی دادگاه با طرف مقابل و یک نفر همراهش
درگیر شدیم (جمعا چهار نفر : دو نفر ما و دو نفر آنها )
برای شکایت شاهد نداریم و آیا میتوانیم از دوربین های جلوی درب دادگاه استفاده کنیم ، این حکم بررسی دوربین را باید از کجا بگیریم ؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منازعه نیاز به اقدام متقابل دارد. بنابراین منازعه، نزاع متقابل چند نفر باهم بوده و در صورتی واقع می‌شود که طرفین نزاع بیشتر از دو نفر بوده و منجر به قتل یا ضرب و جرح طرفین گردد .‌
بررسی دوربین‌درصورت تشخیص مقام‌قضایی انجام‌خواهد شد

با سلام
میبایست پس از شکایت از قاضی مربوطه درخواست بازبینی دوربین را داشته باشد
ولی در نظر داشته باشید به دلیل نزاع دسته جمعی حکم گریبان گیر شما نیز خواهد شد.

سلام
بله میتوانید به آنها استناد نمایید و از دادگاه تقاضای نمایید ک دستور دهند و فیلم دوربین را ارائه دهند