درخواست قانونی حق سکوت چگونه هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۵ #89991

با سلام
میخواستم بدونم ایا راهی هست برای حق سکوت گرفتن قانونی یا خیر ؟ من اطلاعاتی از شخصی دارم که به ضررش هست و احتمالا حاضر به دادن حق سکوت هست.میخوام بدونم چجوری میتونم اینو مطرح کنم که نتونه علیه من شکایتی بکنه یا دردسری درست نکنه ضمن اینکه مجبور بشه این کارو انجام بده. در اخر اینکه اصلا اگر درخواستم رو بگم و اون تهدید به شکایت بکنه ایا جرم محسوب میشه یاخیر؟ اگر جرم هست مجازاتش چی هست ؟؟
باتشکر

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مصداق جرم اخاذی باشد مجازات خواهد داشت لذا اگر خبر شما در حیطه انجام دادن کار و یا فعالیتی باشد میتوانید در طی یک قرارداد با ایشان منعقد کنید.