امکان پرینت اس ام اس توسط قاضی تا چه مدت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۱ #89887050

سلام
آیا قاضی دستور پرینت تمام مکالمات و پیام ها را می دهد؟
یا فقط شماره مبدا و مقصد مورد نظر.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان پرینت اس ام اس توسط قاضی تا دو سال است
قاضی دستور پرینت تمام مکالمات و پیام ها را می دهد. در صورتی که نیاز باشد البته در خصوص مکالمات تنها تماس ورودی وخروجی و نه صوت مکالمات

با سلام اگر تحقیقات و کشف حقیقت اقتضا کند محدودیتی برای استعلام وجود ندارد. بدیهی است که مقام قضایی حق تجسس در امور خصوصی افرادی که دخالتی در پرونده ندارند را نخواهد داشت.

بستگی به نوع جرم دارد . درجرایم منافی عفت قاضی عموما دستور پرینت رانمی دهد

سلام
استعلامی که معمولا از مخابرات می شود فقط شامل تماس های ورودی و خروجی ست