شکایت علیه کسی که برای فرار از مالیات از شریک خود گرو کشی میکند به نتیجه ای میرسد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۲ #89775462

با سلام
همسر بنده از چند سال پیش برای یک شخصی کار میکردن بعد از چند سال که میگذره همسرم با ایشون شریک میشن توی کار البته با سهم خیلی کمتر از اون اقا تو این مدت از یه تایمی به بعد تمام عملیات بانکیشون رو با حساب بانکی شخصی همسر من انجام میدادند کارشون هم عمده فروش لوازم خانگی بودن که بدون جواز کسب هم کار میکردن الان بعد از گذشت یکی دو سال همسر بنده شراکتشون رو با ایشون به هم زدن واز اون کار اومدن بیرون ولی شریکشون به خاطر اینکه همسرم اسم ایشون رو به اداره ی دارایی نده شروع کرده به گرو کشی از جمله مقداری از طلب همسرم از ایشون و همینطور سند منزل پدری همسرم که بنام همسرم شده بود رو رهن محضر کردن کلا ایشون تو مدت شراکتشون خیلی سواستفاده کردن از یه طرف وظیفه ی خودشونم انجام نمیدادن و از طرفی هم از حساب بانکی همسرم سواستفاده کردن بخاطر اینکه برای مالیات و مسائل مربوط به اون گیر نیفته، سوال من اینه که ما درحال حاضر چه کاری میتونیم بکنیم اگر بخوایم قانونی از ایشون شکایت بکنیم همسر خودم هم بخاطر مسائل مربوط به مالیات ممکنه محکوم بشه؟ و ممکنه مشکل بزرگتری برای ما پیش بیاد؟؟

مشاوره حقوقی مالیات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود همسر ‌‌شما نیز مسؤل هست

با سلام
دادخواست مطالبه وجه خود را از طریق دفاتر قضایی ثبت کنند

ایشان میتواند دادخواست مطالبه وجه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کند

سلام قطعا همسر شما هم مسئولیت داشته و مشمول مالیات هست

همسر شما میتواند دادخواست مطالبه وجه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کند

امکان اثبات ادعاهای مذکور برای همسرتان وجود نداشته و تنها در خصوص استرداد مدارک و سند و ... میتواند اقدام نماید .