با توجه به موجود بودن شهود کافی برای هر دو طرف و شرایط برابر، به نظر شما وکلای گرامی رای صادره به سود چه کسی خواهد بود

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #89659125

با عرض سلام و خسته نباشید. همسایه ما (خانم) به علت موضوع آب ساختمان که از مدت ها قبل اختلاف داشتیم با حالت دیوانگی به درب منزل ما امده و شروع به فحاشی و هتاکی و تحریک شدید به مدت طولانی(بیشتر از ۲ ساعت) نمود. ما که از سابقه توحش وی خبر داشتیم اقدامی نکردیم تا جایی که وی سعی ورود به عنف به منزل ما را داشت. حال که موفق به کار خاصی نشد از ما شکایت نموده و ادا میکند ما او را مورد ضرب و جرح قرار دادیم. برای اینکار حتما خودزنی نموده زیرا از پزشکی قانونی برای کبودی دست نامه گرفته است و سه شاهد از دوستان خود معرفی کرده است. ما نیز منکر ضرب و جرح هستیم و ما هم حداقل سه شاهد از حاضران و اهالی محل داریم و هیچ کدام از ما دو طرف ادله دیگری جز شهود نداریم. با توجه به موجود بودن شهود کافی برای هر دو طرف و شرایط برابر، به نظر شما وکلای گرامی رای صادره به سود چه کسی خواهد بود؟ سپاس از شما

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این شرایط و بدون داشتن سایر مدارک و نیز برابری امر ، موضوع یا با علم قاضی که به اخذ اظهارات طرفین و نیز شهود تعرفه ای اقدام به تشخیص صحت یا سقم موضوع خواهد نمود و یا در غیر اینصورت امر به سوگند به قرآن کریم خواهد رسید .