ایا میتونم طلاقم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۱۵ #89618514

زوجه هستم
که زوج بابت پرونده کیفری ضرب و جرح محکوم به ۳ درصد از دیه کامل شده (۱۴/۴۰۰میلیون) و
بابت پرونده ترک انفاق به ۱۵ ماه و یک روز که تجدید نظر تبدیل کرد به ۲ میلیون تومان ،. رای های صادره قطعی شد و زوج دیه رو هم پرداخت کرد. یک ماهی الان گذشته-
۱ : الان من زوجه به استناد به این پرونده ها و عسرو حرج درخواست طلاق دادم .ایا میتونم طلاقم رو بگیرم ؟؟؟

۲: زوج تازه الان درخواست تمکین داده من میتونم به استناد به این پرونده ها(( ضرب و جرح و ترک انفاق )) تمکینش رو رد کنم ؟؟ یعنی تمکین نکنم ؟
باید چکار کنم
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود با توجه به مطالب مذکور حکم طلاق صادر خواهد شد.

باسلام با توجه به اظهارات شما قطعا طلاق صادر میشود و شما باتوجه بامدارکی ک دردست دارید و اینک امنیت جانی در خانه زوجه ندارید در ضمن ترک انفاق به مدت ۶ماه ازموارد عسر و حرج و طلاق انجام میشود

باسلام اصولا در این حالت حکم طلاق صادر می شود.

با سلام احترام به عرض برسانم در خصوص پرونده تمکین میتوانید بدین نحو دفاع کنید که همسر شما سو رفتار و معاشرت دارد و شما امنیت جانی در منزل مشترک ندارید.
در خصوص طلاق مساله ی عسر و حرج کمی به سلیقه و نظر قاضی بستگی دارد به هر حال می‌بایست در تنگنا بودن شما و دشواری ادامه زندگی مشترک برای دادگاه احراز گردد.

سلام
بله احتمالا حکم طلاق صادر می شود و به استناد رای کیفری می توانید با ارئه مدارک و اثبات عدم امنیت جانی از تمکین خودداری نمایید.

با سلام.در خصوص پرونده تمکین میتوانید بدین نحو دفاع کنید که همسر شما سو رفتار و معاشرت دارد و شما امنیت جانی در منزل مشترک ندارید.
در خصوص طلاق مساله ی عسر و حرج کمی به سلیقه و نظر قاضی بستگی دارد به هر حال می‌بایست در تنگنا بودن شما و دشواری ادامه زندگی مشترک برای دادگاه احراز گردد.

با سلام
به استناد پرونده کیفری میتوانید تمکین نکنید، مدارک را به دادگاه ارائه دهید.
در خصوص حکم طلاق ، به استناد ترک انفاق و حکم کیفری میتوانید طلاق بگیرید.