مراحل دریافت افت قیمت خودرو چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۲ #10367539

سلام ۳ بهمن ۹۷ تصادف کردم خودرو من صفر بود و حالا میخواهم افت قیمت خودرو را مطالبه کنم به چه مدارکی نیاز دارم و از کدام مرجع باید شروع کنم. با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شما باید علیه کسی که در تصادف مقصر است دادخواست مطالبه خسارت بدهید
موفق باشید

سلام
شما باید علیه کسی که در تصادف مقصر است دادخواست مطالبه خسارت بدهید و قبل از آن میتوانید در شورای حل اختلاف با انجام کارشناسی از طریق تقدیم دادخواست تامین دلیل میزان خسارت را مشخص کنید و چنانچه اتومبیل شما بیمه بدنه باشد و خسارت ناشی از افت نیز تحت پوشش بیمه شما باشد می توانید به شرکت مذکور بدون اقامه دعوی مراجعه فرمایید.

شما باید کروکی صحنه تصادف و نظریه کارشناسی رابه همراه داشته باشید وبه شورای حل اختلاف رجوع نمایید.