آیا گواهی عدم سوپیشینه برای من صادر میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۰ #89488715

با سلام و احترام
بنده در سن ۱۶ سالگی در سال ۹۲ دو اتهام بهم زده شد.
۱.استفاده بدون مجوز از پوشش نظامی
۲.غصب عنوان مامور
که در مورد اول محکوم شدم و ۲۰۰ هزار تومان جریمه، قابل ذکر است که نه کانون رفتم و نه چیزی فقط ۲ الی ۳ روز بازداشت بودم
و در مورد اتهام دوم تبرئه شدم
من برای استخدام ناجا اقدام کردم و موقع ثبت نام رای دادگاه رو برای اونها بردم و اونها بهم گفتن که منع استخدامید به علت داشتن سابقه کیفری. ایا درسته؟ و اینکه کاری در راستای این مسئله میتونم انجام بدم؟
تشکر از همگی شما

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوءپیشینه برای شما لحاظ نشده ولی با ارائه حکم دادگاه مشمول رد به دلایل گزینشی شده اید .

در خصوص سجل کیفری :
مجرم حیثیت اجتماعی پیدا کرده و به اجتماع بازخواهد گشت و از حقوق اجتماعی برخوردار خواهد بود،
ولی محکومیت کیفری از سجل کیفری وی زائل و پاک نخواهد شد و اثر آن به دلیل رعایت مقررات تکرار جرم، تعلیق مجازات و تشدید و تخفیف آن به قوت خود باقی خواهد ماند.