آیا باید به رای صادره اعتراض نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #89475054

سلام بنده مغازه‌ تعمیرات دارم
دستگاهی برای بتده جهت‌ تعمیر اورند خودم مغازه نبودم به پدرم گفتم در مغازه باشد و بگیرد که از پدر بنده رسید دستی گرفته بودند. دستگاه را قبل اینکه تعمیر کنم آمدند و بردند. در اوین شکایت از چدر خیانت در امانت و جرم کیفری رد شد. در دومین شکایت استرداد مال، رای را به دعوی دادند. طبق فایل پیوست که ارسال میکنم الان بنده میتونم اعتراض کنم؟اگر خیر باید چیکار کنم دستگاه فوق آکبندش ده میلیون، آن دستگاه خراب و دسته دوم بوده من باید چیکار کنم
ممنون و تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، با توجه به رسید عادی، امانی بودن ثابت لیکن جهت دفاع و اثبات تحویل می‌توانید به شهادت شهود و همینطور فیلم دوربین مدار بسته در صورت وجود استناد نمائید ...