این فرد نباید در سال ۹۰ از کار افتاده میشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۹ #89409246

با سلام اقایی در سال ۹۰ طبق نظر کمسیون پزشکی ۶۶ درصد از کار افتاده تشخیص داده شده و بعد از ان از طریق بیمه قالی بافی به پرداخت حق بیمه اقدام نموده است سوال این است ایا این فرد نباید در سال ۹۰ از کار افتاده میشد و اگر نمیشد در موقع باز نشستگی این ۶۶ درصد حساب میشه و از حقوقش کسر میشه و یا این فرد اساسا می تونسته با این وضع دوباره بیمه بشه البته این فرد فعلا ۵۸ سالش است و از سال ۹۰ به بعد به سختی و زحمت فراوان به قالی بافی می پردازد تا محتاج کسی نباشه ممنون

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که قبل از کار افتادگی بیمه بوده می تواند از مزایای آن استفاده نمایند

دوست عزیز اگر قبل از ازکارافتادگی بیمه بوده میتوانداستفاده نماید

با درود بستگی به این دارد قبل کارافتادگی بیمه بوده اید یا خیر

با سلام اگر قبل از کارافتادگی بیمه بوده شامل ایشان می شود

در صورتیکه قبل از، از کارافتادگی بیمه بوده امکان استفاده از مزایای آن را دارد.

باید بینه قبل از کار افتادگی باشد

با سلام
اگر قبل از ازکارافتادگی بیمه بوده میتواند از مزایای آن استفاده نماید