آیا میتونیم واسه اعتراض به اعسار یه استشهادیه از همون افراد بگیریم که محکوم پیش اونا اقرار به توانایی پرداخت کرده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #89390165

با درود و خسته نباشید
موضوع کیفری و دیه بود که طرف محکوم شد و تجدیدنظر خواهیش رد شد با ده درصد دیه کامل سال ۹۸ + ۶ ماه حبس تعلیقی الان تمکن مالی داره ولی درخواست اعسار داد که متاسفانه با وجود جرح شهودش و درخواست استعلام اموال و حسابهاش از قاضی ایشون به هیچکدومش توجه نکرده و حکم به اعسار داده (سه ماه یک درصد) اما محکوم پیش چندین نفر رفته که رضایت بندازه رو پرونده من دیه رو یکجا میدم بعد پا در میونی اون افراد حالا میگه ۱۷ تومن بیشتر بهش نمیدم آیا میتونیم واسه اعتراض به اعسار یه استشهادیه از همون افراد بگیریم که محکوم پیش اونا اقرار به توانایی پرداخت و تمکن مالی کرده؟
چون بدون حکم دادگاه نمیتونم برم و استعلام اموال و حسابهاشو بگیرم و قاضی هم همکاری نمیکنه متاسفانه...
با سپاس

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید در صورت رضایت شهود برای شهادت در داگاه، آنها را جهت شهادت به دادگاه معرفی نمایید