سوءاستفاده از حساب بانکی را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۸۸ #89369805

سلام
من ندانسته با شخصی در تلگرام که ای دی داشت و شمارش معلوم نبود اشنا شدم و به پیشنهادش مبنی بر خرید بیت کوین برای او از حساب خودم با پول های او جواب مثبت دادم و شماره کارتم رو دادم پول ریخت و براش خرید کردم و بعد فهمیدم سارق بوده و بعدش او غیب شد حالا من چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید اثبات کنید که اغفال شده اید و از سونیت فرد مطلع نبوده اید

در هرصورت شما بایستی عدم سوء نیت خود را اثبات نمایید و این موضوع را نزد قاضی ثابت نمایید والا شما در حال حاضر مظنون ردیف اول هستید. اینکه شما از مبالغ واریز شده به حسابتان نفعی نداشته اید به شما کمک خواهد کرد.