آیا این حادثه مصداق تخریب عمدی خودرو میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #89318007

با سلام
خودرویی از پشت به خودرو بنده برخورد میکند و آسیب به خودرو بنده وارد میشود. راننده خودروی مسبب حادثه زمانی که قصد توقف در سمت راست مسیر را داشتیم از سمت چپ به نیت فرار از صحنه تصادف شروع به حرکت میکند که بلافاصله من از داخل ماشین پیاده میشوم و زمانی که خودروی ایشان به نزدیکی من میرسد من از ترس برخورد با ایشان به سمت بالا میپرم و با با توجه به در حرکت بودن ایشان روی کاپوت خودروی مسبب حادثه پرت میشوم و در همین اثر کاپوت خودروی مذکور دچار فرورفتگی میشود
ایشان نیز به نیت تحت فشار قرار دادن من برای گذشتن از خسارت تصادف تهدید به شکایت کیفری با عنوان تخریب عمدی خودرو میکند
سوال اینست که آیا این حادثه مصداق تخریب عمدی خودرو میباشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بازپرس ، معمولا در این حادثه به کارشناس ارجاع میدهد ، لذا عمدی بودن این حادثه با نظر کارشناس و یا شهادت شهود اثبات می شود ، و در صورتیکه شاهدی در محل نبوده و کارشناس نیاز نتواند عمدی بودن عمل را تشخیص دهد شما تبرئه می شود چون اصل بر برائت است.