نحوه اثبات ترک انفاق توسط زوجه علی‌رغم ترک منزل

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۹ #89289373

زوجه خانه را بی‌دلیل ترک کرده و وکیلش مرا تهدید به شکایت نفقه کرده است همراه با شانتاژ‌ فراوان. آیا شاکی نفقه یعنی ایشان لازم نیست در دادگاه ابتدا تمکین کردن خودش را نشان بدهد؟ لطفا نفرمایید برای پرهیز از این دعوا خودم جلو جلو نفقه را به ایشان که تمکین ندارند بپردازم و یا آنکه دادخواست عدم تمکین بدهم، حرفم این است که مگر شاکی نباید جرم را ثابت نماید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام زوج می‌بایست نفقه زوجه را به صورت ماهیانه به حساب ایشان واریز نماید

اگر این مدارک را دارید در صورت شکایت ایشان ارائه دهید و نفقه رد خواهد شد

اگر مدعی هستید که ایشان منزلت ترک کرده می‌بایست عدم تمکین ایشان را اثبات نمایید در غیر این صورت ملزم به پرداخت نفقه هستید

با سلام.
تا زمان اثبات عدم تمکین زوجه، شما موظف به پرداخت نفقه می باشید.
لذا با پرداخت نفقه و طرح دعوی تمکین از اقدام ایشان جهت اثبات جنبه کیفری پیشگیری نمایید

سلام
نفقه ایشان را پرداخت و در کنارش دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید وعدم تمکین ایشان را اثبات کنید

با سلام
بنظرم نفقه را واریز و دادخواست تمکین را داشته باشید.

سلام
با تو جه به این که اصل بر تمکین است
شما باید نفقه ایشون رو پرداخت کنید
لذا اگر ۶ ماه پرداخت نکرده اید همسرتون میتونند ازتون بابت ترک نفقه شکایت کنند.
بس بهتر است که نفقه ایشون رو هر ماه پرداخت کنید
و اظهارنامه ی نیز مبنی بر الزام به تمکین به ایشون ارسال کنید تا اگر تمکین نکردند نفقه به ایشون تعلق نگردد

سلام ، اصل بر تمکین است شما باید عدم تمکین را اثبات کنید.

با سلام، اصل بر تمکین زوجه است و شما باید عدم تمکین ایشان را ثابت کنید که یکی از اسباب آن دادخواست تقابل الزام به تمکین می باشد. حال اگر شکایت ترک انفاق کیفری مطرح شده(چون در سوال از کلمه جرم استفاده کردید) بحثش جداست و شرایط خاص خود را می طلبد.